Portal de Seguretat i Salut

Benvingut/a al portal de Seguretat i Salut d'Unió de Mútues, el teu espai per protegir-te i cuidar-te on trobaràs informació elaborada pels nostres tècnics especialistes i personal sanitari. Veure articles d'actualitat

Material divulgatiu

Zero greus i mortals

En aquesta campanya et volem ajudar amb informació i consells, per a reduir a zero el risc de sofrir accidents greus i mortals.

Veure materials
Prevenció de Riscos Laborals

En aquesta secció t'oferim material divulgatiu per a treballadors i empreses sobre factors de risc que poden derivar en accidents o malalties professionals.

Veure materials
Seguretat viària

Et facilitem informació sobre les diferents campanyes de Seguretat viària, dins del marc del Pla General d'Activitats Preventives 2022.

Veure materials

Altres recursos

icono Eines de prevenció Veure utilitats
icono Preguntes freqüents Consultar
icono Butlletí de prevenció Anar a la butlleta
icono Enllaços d’interès Veure enllaços

Els nostres consells

Sabies que l’ús del telèfon mòbil pot produir cervicalgies?

Ens passem hores mirant la pantalla del nostre telèfon mentre el subjectem amb la mà. Aquesta posició suposa una càrrega per a les nostres cervicals i acaba per castigar-les. Descobreix les nostres recomanacions per prevenir aquest dolor.

Saber més
Saps alimentar-te correctament?

Seguir una dieta equilibrada és fonamental per estar sans. Descobreix quins aliments t'ajuden a cuidar la teva salut.

Saber més
10 punts per al teu cotxe

Abans d'agafar el teu vehicle, assegura't de repassar aquests 10 punts per garantir la teva seguretat. Recorda també revisar l'estat del teu cotxe sovint per tenir-lo sempre a punt. Descarrega't aquí la fitxa per tenir aquest check-list sempre a mà.

Saber més
1 / 3