Material divulgatiu
Dorm bé, treballa segur

Dorm bé, treballa segur

El somni és un pilar fonamental per al benestar de les persones, la seva mancança ens produeix cansament i malestar, que portat a la vida laboral pot traduir-se en una major probabilitat de patir un accident, entre altres inconvenients.

 

Dins de la nostra campanya et presentem el mòdul Duerme Bé perquè tinguis una guia de com aconseguir una bona higiene del son, així com altres continguts que et serviran d’ajuda en el teu descans diari.

Mòdul Dorm Bé

Vols començar a dormir bé?

Et convidem que entris en el nostre mòdul on t'oferim, de la mà de la Fundació Mónica Duart, informació i consells per a aconseguir un bon descans.

Saber més

Materials divulgatius

Campaña duerme bien, trabaja seguro. Carta duerme bien, trabaja seguro DO-068-ES/2023-01 Campaña duerme bien, trabaja seguro. Carta duerme bien, trabaja seguro DO-068-ES/2023-01 Descarregar
Cómo influye la higiene del sueño en la salud mental Cómo influye la higiene del sueño en la salud mental Veure vídeo

Més materials divulgatius

CAE Coordinació d'Activitats Empresarials

Unió de Mútues, dins del marc del Pla General d'Activitats Preventives 2023, ha llançat una sèrie de publicacions divulgatives en matèria de Coordinació d'Activitats Empresarials (CAE).

Veure materials
Zero greus i mortals

En aquesta campanya et volem ajudar amb informació i consells, per a reduir a zero el risc de sofrir accidents greus i mortals.

Veure materials
Estratègia Espanyola de Seguretat i Salut en el Treball

En Unió de Mútues et facilitem el resum de l'Estratègia Espanyola de Seguretat i Salut en el Treball 2023-2027 amb la finalitat que puguis conèixer els objectius a abordar per a aconseguir entorns de treballs segurs i saludables.

Veure materials