Material divulgatiu
Dorm bé, treballa segur

Dorm bé, treballa segur

El somi és un pilar fonamental per al benestar de les persones, la seua carència nos produïx cansanci i malestar, que dut a la vida laboral pot traduir-se en una major provabilitat de sofrir un accident, entre atres inconvenients.

 

Dins de la nostra campanya et presentem el mòdul Dorm Bé per a que tingues una guia de cóm conseguir una bona higiene del somi, aixina com atres continguts que et serviran d’ajuda en el teu descans diari.

Mòdul Dorm Bé

Vols començar a dormir bé?

Et convidem que entres en el nostre mòdul on t'oferim, de la mà de la Fundació Mónica Duart, informació i consells per a aconseguir un bon descans.

Saber més

Materials divulgatius

Campaña duerme bien, trabaja seguro. Carta duerme bien, trabaja seguro DO-068-ES/2023-01 Campaña duerme bien, trabaja seguro. Carta duerme bien, trabaja seguro DO-068-ES/2023-01 Descarregar
Trabajo a turnos, cómo influye en el sueño Trabajo a turnos, cómo influye en el sueño Veure vídeo
Cómo influye la higiene del sueño en la salud mental Cómo influye la higiene del sueño en la salud mental Veure vídeo
Sueño y alimentación. Cuidando el sueño también en periodos de festividades y vacaciones FO-102-ES-2024-01 Sueño y alimentación. Cuidando el sueño también en periodos de festividades y vacaciones FO-102-ES-2024-01 Descarregar
Hábitos saludables en trabajos a turnos CA-1023-ES-2023-01 Hábitos saludables en trabajos a turnos CA-1023-ES-2023-01 Descarregar

Més materials divulgatius

CAE Coordinació d'Activitats Empresarials

Unió de Mútues, dins del marc del Pla General d'Activitats Preventives 2023, ha llançat una sèrie de publicacions divulgatives en matèria de Coordinació d'activitats Empresarials (CAE).

Veure materials
Zero greus i mortals

En aquesta campanya et volem ajudar amb informació i consells, per a reduir a zero el risc de patir accidents greus i mortals.

Veure materials
Prevenció de Riscos Laborals

En aquesta secció t'oferim material divulgatiu per a treballadors i empreses sobre factors de risc que poden derivar en accidents o malalties professionals.

Veure materials