Material divulgatiu
Estratègia Espanyola de Seguretat i Salut en el Treball

Uneix-te a l'Estratègia Espanyola de Seguretat i Salut en el Treball

En 2023 va entrar en vigor la nova Estratègia Espanyola de Seguretat i Salut en el Treball 2023-2027 que ordena les actuacions que es duran a terme pels diferents agents rellevants en prevenció de riscos laborals fins a 2027.

En Unió de Mútues ens comprometem amb la nova estratègia convidant-te al fet que conegues els seus objectius i línies d’actuació, així com així com les nostres pròpies accions que permeten aconseguir aquests objectius i unir-te a ells.

Materials divulgatius

Resumen UM  Estrategia seguridad y salud 2023-2027 Resumen UM Estrategia seguridad y salud 2023-2027 Descarregar
Estrategia Española de Seguridad y Salud en el Trabajo 2023-2027 Estrategia Española de Seguridad y Salud en el Trabajo 2023-2027 Descarregar
Objetivo 1 Objetivo 1 Descarregar
Objetivo 2 Objetivo 2 Descarregar
Objetivo 3 Objetivo 3 Descarregar
Objetivo 4 Objetivo 4 Descarregar
Objetivo 5 Objetivo 5 Descarregar
Objetivo 6 Objetivo 6 Descarregar

Més materials divulgatius

Zero greus i mortals

En aquesta campanya et volem ajudar amb informació i consells, per a reduir a zero el risc de patir accidents greus i mortals.

Veure materials
Prevenció de Riscos Laborals

En aquesta secció t'oferim material divulgatiu per a treballadors i empreses sobre factors de risc que poden derivar en accidents o malalties professionals.

Veure materials
Hàbits saludables

Aquí et facilitem informació i materials divulgatius destinats a fomentar hàbits de vida saludables i potenciar la cura de la salut.

Veure materials