Portal de Seguretat i Salut

Benvingut/a al portal de Seguretat i Salut d'Unión de Mutuas, el teu espai per protegir-te i cuidar-te on trobaràs informació elaborada pels nostres tècnics especialistes i personal sanitari. Veure articles d'actualitat

Material divulgatiu

Dorm bé, treballa segur

En esta campanya et volem ajudar a conseguir que tingues un somi reparador per a que t'alces descansat, o descansada, i pugues afrontar els dies en energia, tant en el treball com en la teua vida quotidiana.

Veure materials
Estratègia Espanyola de Seguretat i Salut en el Treball

En Unión de Mutuas et facilitem el resum de l'Estratègia Espanyola de Seguretat i Salut en el Treball 2023-2027 amb la finalitat que pugues conéixer els objectius a abordar per a aconseguir entorns de treballs segurs i saludables.

Veure materials
CAE Coordinació d'Activitats Empresarials

Unió de Mútues, dins del marc del Pla General d'Activitats Preventives 2023, ha llançat una sèrie de publicacions divulgatives en matèria de Coordinació d'activitats Empresarials (CAE).

Veure materials
Zero greus i mortals

En aquesta campanya et volem ajudar amb informació i consells, per a reduir a zero el risc de patir accidents greus i mortals.

Veure materials
Prevenció de Riscos Laborals

En aquesta secció t'oferim material divulgatiu per a treballadors i empreses sobre factors de risc que poden derivar en accidents o malalties professionals.

Veure materials
Seguretat viària

Et facilitem informació sobre les diferents campanyes de Seguretat viària, dins del marc del Pla General d'Activitats Preventives 2022.

Veure materials
Hàbits saludables

Aquí et facilitem informació i materials divulgatius destinats a fomentar hàbits de vida saludables i potenciar la cura de la salut.

Veure materials

Altres recursos

icono Informació COVID-19 Veure informació
icono Eines de prevenció Veure utilitats
icono Preguntes freqüents Consultar
icono Butlletí de prevenció Anar al butlletí

Els nostres consells

Sabies que l’ús del telèfon mòbil pot produir cervicalgies?

Ens passem hores mirant la pantalla del nostre telèfon mentre el subjectem amb la mà. Aquesta posició suposa una càrrega per a les nostres cervicals i acaba per castigar-les. Descobreix les nostres recomanacions per prevenir aquest dolor.

Saber més
Saps alimentar-te correctament?

Seguir una dieta equilibrada és fonamental per estar sans. Descobreix quins aliments t'ajuden a cuidar la teua salut.

Saber més
10 punts per al teu cotxe

Abans d'agafar el teu vehicle, assegura't de repassar aquests 10 punts per garantir la teua seguretat. Recorda també revisar l'estat del teu cotxe sovint per tenir-lo sempre a punt. Descarrega't aquí la fitxa per tenir aquest check-list sempre a mà.

Saber més
1 / 3