Material divulgatiu
A l'estiu la calor justa

A l'estiu: calor, la justa

Unión de Mutuas, dins de les activitats de prevenció amb càrrec a quotes, ha posat en marxa la campanya “A l’estiu: calor, la justa” que recull consells i recomanacions per a previndre els riscos derivats de la calor, com poden ser la deshidratació, la insolació o el colp de calor.

Els nostres consells

A l’estiu: calor, la justa

Amb l'arribada de l'estiu arriben també les altes temperatures, que a causa del canvi climàtic són cada vegada més elevades. En el treball, l'exposició a una calor excessiva pot causar alteracions en les persones per estrés tèrmic, incrementant també el risc de patir un accident.

Saber més

Materials divulgatius

Que el calor no te golpee CA-1034-ES/2023-01 Que el calor no te golpee CA-1034-ES/2023-01 Descarregar
En verano calor el justo En verano calor el justo Descarregar
En verano el calor no es una opción en el trabajo En verano el calor no es una opción en el trabajo Descarregar
Fenómenos meteorológicos adversos Fenómenos meteorológicos adversos Descarregar
Plan Nacional de actuaciones preventivas de los efectos del exceso de temperatura sobre la salud 2023 Plan Nacional de actuaciones preventivas de los efectos del exceso de temperatura sobre la salud 2023 Descarregar

Més materials divulgatius

Seguretat viària

Et facilitem informació sobre les diferents campanyes de Seguretat viària, dins del marc del Pla General d'Activitats Preventives 2022.

Veure materials
Prevenció de Riscos Laborals

En aquesta secció t'oferim material divulgatiu per a treballadors i empreses sobre factors de risc que poden derivar en accidents o malalties professionals.

Veure materials
Hàbits saludables

Aquí et facilitem informació i materials divulgatius destinats a fomentar hàbits de vida saludables i potenciar la cura de la salut.

Veure materials